Rondleidingen door de tentoonstelling Dispositions

Bozar en A+ Architecture in Belgium nodigen je uit voor een rondleiding door de tentoonstelling Dispositions, volledig gewijd aan het Brusselse bureau AgwA, gegeven door de architecten zelf. Dit is een ideale gelegenheid om hun architecturale aanpak te leren kennen en meer te weten te komen over hun œuvre.

De tentoonstelling zet 6 gerealiseerde of nog lopende projecten in de kijker en geeft een inkijk in de praktijk van het architectenbureau. Een selectie van authentieke documenten en maquettes belichten samen met een film over hun werk op de werf en een interview, het creatieve proces van het bureau.

Meer info en data

Brussels Architecture Prize

De tweede editie van du Brussels Architecture Prize vindt plaats in 2023! Deze prijs ging van start in 2021 als initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en coproductie van Urban.Brussels en A+ Architecture in Belgium, en zet opnieuw de Brusselse architectuur en haar architecten in de verf. Zij maken de stad en ontwikkelen innovatieve projecten die een bron van inspiratie zijn tot ver buiten de grenzen van het Gewest. Deze tweejaarlijkse prijs werd voor het eerst uitgereikt in 2021 en bekroonde toen 7 projecten en architectenbureaus, die u hieronder kunt ontdekken. Tot in 2023 voor een gloednieuwe editie!

Volg de BAP op Instagram | Schrijf u in op de nieuwsbrief van de BAP

Meer info

A+ Community

A+ is meer dan een tijdschrift.

A+ is een community die verschillende opiniemakers van de hedendaagse architectuur en de belangrijke beroepen binnen de architectuursector rond zich verzamelt. Het is een dynamische groep waarin zowel aanstormend talent als invloedrijke gevestigde waarden binnen de architectuur een plaats vinden.Onze community is een optelsom van een tijdschrift dat geldt als dé referentie binnen de architectuur en uitzonderlijke evenementen op prestigieuze locaties (lezingen, rondleidingen, tentoonstellingen, walking dinners...). Deze evenementen zijn onmisbare netwerkmomenten binnen de sector. Word lid van deze community en geniet van een reeks voordelen!

Volg A+ op Facebook en Instagram | Schrijf u in op de nieuwsbrief van A+
Abonneer u op A+ |  
Word A+More | Herbekijk de lezingen van A+ online

Lees verder

Neem een A+More abonnement
en geniet van een reeks voordelen!

5 klassieke nummers

+

1 speciale uitgave

+

2 tickets voor alle lezingen, expo’s en debatten gedurende 1 jaar,


2 uitnodigingen voor VIP events en vernissages,


toegang tot ons tijdschriftenarchief

€250 incl. btw / jaar

Abonnement
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.