Brussels Architecture Prize

De Brussels Architecture Prize is een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest dat wordt uitgevoerd door Urban in co-productie met A+ Architecture in Belgium. Om de twee jaar bekroont de Brussels Architecture Prize opmerkelijke architectuurprojecten die bijdragen aan de ruimtelijke kwaliteit van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Deze prijs wordt voor het eerst uitgereikt in 2021.

De inschrijvingen voor de eerste editie van de Brussels Architecture Prize werden op 31 mei 2021 met succes afgesloten. We ontvingen meer dan 175 inzendingen in vier categorieën. Op 29 juni selecteerde de internationale jury – Sofía von Ellrichshausen (juryvoorzitter, Pezo von Ellrichshausen), Konstantinos Pantazis (vice-voorzitter, Point Supreme) Samia Henni (Cornell University), Deyan Sudjic (criticus en curator), Anna Puigjaner (MAIO) en Louis Léger (BAST) – de genomineerden en laureaten uit de 4 categoriëen. De genomineerden worden bekendgemaakt in de week van 20 augustus 2021.

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws over de Brussels Architecture Prize, volg de BAP op Instagram (@BrusselsArchitecturePrize) of schrijf u in op de nieuwsbrief van de BAP.

A+ Community

A+ is meer dan een tijdschrift.

A+ is een community die verschillende opiniemakers van de hedendaagse architectuur en de belangrijke beroepen binnen de architectuursector rond zich verzamelt. Het is een dynamische groep waarin zowel aanstormend talent als invloedrijke gevestigde waarden binnen de architectuur een plaats vinden.Onze community is een optelsom van een tijdschrift dat geldt als dé referentie binnen de architectuur en uitzonderlijke evenementen op prestigieuze locaties (lezingen, rondleidingen, tentoonstellingen, walking diners...). Deze evenementen zijn onmisbare netwerkmomenten binnen de sector. Word lid van deze community en geniet van een reeks voordelen!

Volg A+ op Facebook en Instagram | Schrijf u in op de nieuwsbrief van A+
Abonneer u op A+ |  
Word A+More | Herbekijk de lezingen van A+ online

Lees verder

Neem een A+More abonnement
en geniet van een reeks voordelen!

5 klassieke nummers

+

1 speciale uitgave

+

2 tickets voor alle lezingen, expo’s en debatten gedurende 1 jaar,


2 uitnodigingen voor VIP events en vernissages,


toegang tot ons tijdschriftenarchief

€250 incl. btw / jaar

Abonnement
Schrijf je in op onze nieuwsbrief