A+ Architecture in Belgium werd 49 jaar geleden opgericht, en is de enige nationale organisatie binnen de sector die sinds vele jaren wordt gesubsidieerd door zowel de Vlaamse regering, de Federatie Wallonië-Brussel als het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Met zijn wijdverspreid tijdschrift, een digitaal platform en de organisatie van internationale lezingen, is A+ dé referentie in België.

A+ Architecture in Belgium heeft als doel opgevat om architecten, projectleiders, fabrikanten en bouwheren in de kijker te plaatsen en te stimuleren, aan de hand van inventarisering, reflectie en promotie. Zo draagt A+ bij tot een kwalitatieve bouwsector, die bruggen bouwt tussen de gewesten en gemeenschappen, en tot ver buiten de landsgrenzen reikt.

A+ Architecture in Belgium is een vereniging zonder winstoogmerk.

A+ Architecture in Belgium verschijnt in de vorm van 5 klassieke nummers, in het Nederlands, en 1 speciale uitgave, in het Engels, per jaar.

Download : Mediakit – technische infoOnline bannering

“A+ is het belangrijkste persorgaan voor architectuur in België. Het vormt bijgevolg een transversaal platform binnen een verdeelde staat. De opeenvolging van redacties heeft het mogelijk gemaakt om goede redactionele inhoud te ontwikkelen. Het tijdschrift heeft bijgedragen tot de reputatie van de Belgische architecten en verschijnt vandaag de dag als een van de vectoren van zijn ontwikkeling. Het is ook een actor die culturele en kwalitatieve educatieve initiatieven rond het thema architectuur met elkaar verbindt.”

Pierre Hebbelinck, architect

“A+ is als een zoektocht onder een bladerdek, onverwachte dingen komen boven. Het onbekende wordt bloot gelegd. Een rijkdom aan architectuur ziet het licht.”

Jo Taillieu, De Vylder Vinck Taillieu Architecten

“A+ is voor mij hét referentieblad voor architectuur in België. Knap hoe een breed bereik naar alle architecten toe gecombineerd wordt met aandacht voor diepgang en kwaliteit.”

Kristiaan Borret, Brussels Bouwmeester BMA

CONTACT

Rita Minissi | A+media
T +32 497 500 292
rita.minissi@mima.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.