De redactie van A+ verneemt graag welke projecten u als architect recentelijk hebt opgeleverd! Voor A+292 Oversize Adaptive Reuse zijn we meer specifiek op zoek naar de herbestemming van grootschalige projecten. Hebt u recentelijk zo’n project opgeleverd? Laat het ons dan zeker weten.

Uit ecologische en economische overtuiging kiezen publieke en private opdrachtgevers steeds vaker voor de herbestemming van grootschalige constructies en het hergebruik van materialen. Zo dragen ze bij aan de verdere uitbouw van de circulaire economie. Een oud kantoorgebouw wordt school, een fabriek of silo wordt omgevormd tot woningen, een voormalige rijkswachtkazerne krijgt een tweede leven als broedplaats voor ontwerpers en kunstenaars. A+292 onderzoekt de architecturale, stedelijke en maatschappelijke mogelijkheden van een reconversie, met een focus op grootschalige gebouwen.

Deadline : 25/6.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gelieve de redactie niet te bellen om te weten of uw project gepubliceerd zal worden of niet. Indien we beslissen uw project te publiceren, zullen we u contacteren voor meer informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief