Architecten, wij hebben interesse in jullie projecten! De redactie van A+ lanceert een oproep naar projecten voor de speciale uitgave A+287 Practices of Change, een nummer dat we samen maken met AWB Architecture Workroom Brussels.

De ecologische en economische uitdagingen waarmee we vandaag op wereldschaal worstelen hebben een bewustwordingsproces in gang gezet dat aanzet tot een andere manier van denken en doen. Ook de architectuurpraktijk is volop in verandering.

Graag polsen we of je bureau recentelijk pionierende projecten heeft opgeleverd (of in gevorderd stadium lopende zijn)? We denken bijvoorbeeld aan zorgzame buurten, maakleerplekken, wijkmotoren, voedselparken, leefstraten, schoolomgevingen, bodemtuinen, projecten van hergebruik (terug in omloop), diepe geothermie, energiewijken, waterlandschappen… Aarzel niet om het ons te laten weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gelieve de redactie niet te bellen om te weten of uw project gepubliceerd zal worden of niet. Indien we beslissen uw project te publiceren, zullen we u contacteren voor meer informatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief