Gepubliceerd op 29.05.2019

Op donderdag 27 juni heffen we het glas op deze eerste speciale uitgave die volledig gewijd is aan onze hoofdstad. Afspraak vanaf 17u30, in het gebouw “Produits Dangereux” op de site van Tour & Taxis in Brussel.

Deze avond lanceren we in aanwezigheid van onze medewerkers, lezers en partners deze eerste speciale uitgave en meteen ook officieel de nieuwe abonnementenformule van het tijdschrift!

Programma
17u30 – Onthaal
18u – Rondleidingen op de werven van Gare Maritime en de Brasserie de la Senne in aanwezigheid van de architecten.
19u – Presentatie van de speciale uitgave door Lisa De Visscher, artistiek directeur van A+
20u – Drink

Rondleidingen
We verzamelen om 17u30 aan het gebouw “Produits Dangereux” op de site van Tour & Taxis en gaan in groep naar de werf. De rondleidingen zijn gratis. Opgelet! De rondleidingen zijn volgeboekt! Je kan toch deelnemen aan het feestelijk lanceringsmoment van de allereerste speciale uitgave na de rondleidingen.

Gare Maritime
Rondleiding door Willem Jan Neutelings (SOLDOUT) en Rondleiding door Jan De Moffarts (SOLDOUT)

In dit voormalige goederenstation uit 1902 bouwen Neutelings Riedijk Architectes een nieuwe stad waarin het nooit regent. 12 houten retail- en kantoorgebouwen komen langs een nieuwe overdekte groene boulevard. De imposante historische staalstructuur werd gerestaureerd door Jan De Moffarts in samenwerking met Bureau Bouwtechniek en Laurent Ney

Brasserie de la Senne
Rondleiding door David Crambert (SOLDOUT)

L’Escaut/La Générale bouwen een nieuwe productiesite voor de brouwerij ‘Brasserie de la Senne’. Er zal niet enkel bier gebrouwen worden maar ook geproefd en gekeken, want het project voorziet in verschillende plekken waar je een inzicht krijgt in het productieproces. De werf toont een interssant staaltje van techniek die komt kijken bij het bouwen van de maakindustrie.

Inschrijvingen
Gelieve dit formulier zo spoedig mogelijk in te vullen om uw komst naar deze feestelijke lancering te bevestigen. Bedankt!

Toegang tot de site
De site is te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer (metro, bus, tram) of met de auto bereikbaar. Automobilisten kunnen gebruik maken van de parkeeringang aan de Havenlaan 86C, 1000 Brussel. €7/auto/dag.

Bestel de eerste speciale uitgave nu al!
In de tussentijd kunst u alvast de inhoud van deze speciale uitgave over Brussel ontdekken. Abonnees krijgen de uitgave thuis opgestuurd, maar als u nog geen abonnee bent, kunt u deze ook vooraf bestellen of u abonneren op een van onze formules. U ontvangt het nummer in de bus vanzodra het van de persen rolt (vanaf 24 juni)!

Tot binnenkort !

Deze bijzondere uitgave kwam tot stand met de ondersteuning van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en urban.brussels. 

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.