Gepubliceerd op 01.10.2019

Op donderdag 10 oktober heffen we het glas op de tweede speciale uitgave die volledig gewijd is aan nieuwe vormen van collectieve wonen. Afspraak om 20u15, in C-Mine in Genk. Op dezelfde avond van deze launch opent ook de tentoonstelling Housing Apart Together / Collectieve woonvormen in Vlaandereneen productie van Architectuurwijzer.

In aanwezigheid van onze redacteurs, auteurs, fotografen en partners, stelt A+, samen met Architectuurwijzer, die avond de speciale uitgave over Collective Housing aan de lezers voor. Het nummer kan u kopen op de avond zelf, en nadien in de bookshop van C-Mine of via onze webshop. Uiteraard kan u aansluitend de tentoonstelling bezoeken!

PROGRAMMA

  • Woordje van burgemeester Wim Dries
  • Voorstelling van de tentoonstelling Housing Apart Together en van de publicatie A+280 Collective housing door Peggy Totté (Architectuurwijzer)
  • Gesprek tussen Peggy Totté (Architectuurwijzer), Ruth Soenen (antropoloog) en Leo Van Broeck (Vlaams Bouwmeester)
  • Opening van de tentoonstelling

Gelieve uw komst te bevestigen aan de hand van een e-mail aan info@architectuurwijzer.be. Alvast bedankt!

BESTEL A+280 NU AL!

Benieuwd? Bestel het losse nummer nu al!

Reminderenkel abonnees – met een A+More-, standaard- of studentenabonnement – ontvangen deze speciale uitgave. Als je nog geen betalend abonnement hebt, kan je hier kiezen uit een van onze formules. Zo ontvang je naast de 4 klassieke nummers ook de 2 speciale uitgaves!

Launch Party A+280 & Opening Housing Apart Together
10.10.2019, 20u15
C-Mine (kleine zaal), Genk

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.