Op 23 februari 2021 verwelkomen het VAi en A+ het architectuurbureau Mamout voor een Across-lezing in het kunstencentrum deSingel in Antwerpen. Architect Els Claessens van het bureau architecten Els Claessens en Tania Vandenbussche verzorgt de inleiding.

Het Brusselse architectenbureau Mamout is gevestigd in LaVallée, ‘een gedeelde werkplek en een ontmoetingsruimte voor creatievelingen’. Sébastien Dachy en Matthieu Busana maken af en toe gebruik van dit dynamische kader om de landschapsarchitecten, kunstenaars en keramisten met wie zij het pand delen bij hun architectuurprojecten te betrekken.

Op dit moment werkt Mamout aan het nieuwe cultureel centrum van Jette, een project dat vertrekt vanuit een bestaande, verlaten structuur. Tegelijk renoveren ze een gebouw met sociale appartementen in Ganshoren. In al hun projecten trachten ze de bestaande structuur te bewaren om er een wisselend programma in onder te brengen.

Omwille van de maatregelen van de overheid tegen het coronavirus, kunnen we jullie helaas niet talrijk ontvangen. Daarom hebben we besloten om deze lezing (en alle lezingen van de Across lezingenreeks) live uit te zenden op onze Facebook-pagina. Aarzel niet om ons te volgen, zo blijf je op de hoogte van het verschijnen van de video.

Praktische info

23 februari 2021, 20:00
deSingel (Desguinlei 25, 2018 Antwerpen).
In het Nederlands/Engels
Gratis op vertoon van studentenkaart

Steun: Fédération Wallonie-Bruxelles, Vlaamse Overheid

Structurele sponsor: D’Ieteren Immo

Kies voor A+More
en mis geen enkele lezing!

Je ontvangt een uitnodiging voor twee personen voor alle lezingen (minstens 6 per jaar) die A+ organiseert in Bozar.

Meer info

Lees ook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief